Ľubovníkový bylinný olej (Jánov olej) 100 ml

Ľubovníkový bylinný olej (Jánov olej) 100 ml
  • Výrobca: Topvet
  • Hmotnosť: 100 ml
  • Záruka (mesiacov): 30
Kód produktu: AD37897
Pôvodná cena: 4,20 €
Vaša cena: 3,60 €
Ušetríte: 0,60 € (14%)
Dostupnosť: Týždeň

Tento produkt je vhodný na  tieto príznaky: popáleniny,ekzém......

Výrobca :                                         TOPVET

Balenie  :                                          100 ml

Záruka  :                                         30 mesiacov

Kod      :                                          005

EAN :                                               8594060110059

Popis

Ľubovníkový bylinný olej (Jánov olej) – Hypericum perforatum

Ľubovník bodkovaný je využívaný v ľudovom liečiteľstve už dlhšie ako 2000 rokov. Používanou časťou je najmä kvet a vňať. Kvet je bohatý na beta-karotén a hypericín. Väčšie množstvo najúčinnejšej zložky ľubovníka – hypericín – je obsiahnutý najmä vo vňati. Hypericin je látka veľmi účinná proti infekciám. Pri vnútornom užití výrazne zvyšuje imunitu. Mnoho štúdií potvrdilo účinky ľubovníka pri liečbe rán. Okrem hypericínu obsahuje olej z ľubovníka ďalšie antibiotické a protizápalové zložky. Nielen, že urýchľuje hojenie rán a popálenín, ale tiež po zhojení neostávajú jazvy. Pri vnútornom užívaní je ľubovník veľmi účinný liek proti depresiám. Ľubovník je s úspechom používaný na najrôznejšie formy ekzémov. 

Návod na použitie: Jemne potierajte postihnutú pokožku niekoľkokrát denne. POZOR! práve najúčinnejšia zložka ľubovníka – hypericín – spôsobuje fotosenzitivitu, hrozí teda možnosť spálenia sa na priamom slnku. 

Indikácie byliny

  • na popáleniny 
  • urýchľuje hojenie rán 
  • na rôzne ekzémy 
  • ľahká a praktická aplikácia 
  • bez predpisu 

Kontraindikácie: Nie sú známe prípady nežiaducich interakcií na lieky či potravinové doplnky. Nie sú známe obmedzenia v dobe tehotenstva, alebo pri dojčení. Nežiaduce účinky: Bezprostredne po aplikácii nevychádzajte na priame slnko. 

Ingredients (INCI): Helianthus Annuus seed oil, Hypericum Perforatum, Tocopheryl Acetate