Všeobecné obchodné podmienky

Všeobecné ustanovenia

Tieto obchodné podmienky upravujú vzťah medzi obchodníkom (dodávateľom) a zákazníkom (odberateľom).

Odoslaním objednávky vyjadruje zákazník svoj súhlas s týmito Všeobecnými obchodnými podmienkami.

Tieto obchodné podmienky sú záväzné pre obe strany.

 

 

 

Ochrana osobných údajov 

I.
Základné ustanovenia
1. Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) je ZUZANA CHRINOVá  IČO 46980261 so sídlom Lesnícka 29, 04011 Košice (ďalej len: „prevádzkovateľ“).
2. Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú
adresa: Zuzana Chrinová,Lesnícka 29,04011 Košice
email: zuzikin.e.obchodik@gmail.com
telefón: 0944 005 564

3. Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú možno priamo či nepriamo identifikovať, najmä odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo odkazom na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.
4. Prevádzkovateľ nevymenoval zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov.

II. Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov
1. Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytol/la alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.
2. Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nutné pre plnenie zmluvy.

III. Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov
1. Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je
• plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom podľa § 13 ods. 1 písm. b) Zákona,
• oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovaní priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. f) Zákona,
• Váš súhlas so spracovaním pre účely poskytovania priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. a) Zákona v prípade, že nedošlo k objednávke tovaru alebo služby.
2. Účelom spracovania osobných údajov je
• vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany prevádzkovateľa plniť,
• zasielanie obchodných oznamov a výkon ďalších marketingových aktivít.
3. Zo strany prevádzkovateľa môže dochádzať k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle § 28 Zákona. S takým spracovaním ste poskytol/la svoj výslovný súhlas.

IV. Doba uchovávania osobných údajov
1. Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje
• po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 15 rokov od ukončení zmluvného vzťahu).
• po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 5 rokov od poslednej objednávky, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu.
2. Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

V. Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia prevádzkovateľa)
1. Príjemcovia osobných údajov sú osoby
• Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy,
• zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkovaním e-shopu,
• zaisťujúce marketingové služby.
2. Prevádzkovateľ má v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii. Príjemcovia osobných údajov v tretích krajinách sú poskytovatelia mailingových služieb / cloudových služieb.

VI. Vaše práva
1. Za podmienok stanovených v Zákone máte
• právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa § 21 Zákona,
• právo na opravu osobných údajov podľa § 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona,
• právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona,
• právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona,
• právo na prenositeľnosť údajov podľa § 26 Zákona,
• právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa uvedený v čl. III týchto podmienok.
2. Ďalej máte právo podať sťažnosť u Úradu pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov.

VII. Podmienky zabezpečenia osobných údajov
1. Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov.
2. Prevádzkovateľ prijal technické opatrenie k zabezpečeniu dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe, najmä heslá, antivírový program, šifrovanie, zálohy, a pod. Prevádzkovateľ prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

VIII. Záverečné ustanovenia
1. Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.
2. S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený/oboznámená s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.
3. Prevádzkovateľ je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytol/la.

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 25.5.2018.

Objednanie tovaru

Tovar je možné objednať iba prostredníctvom tohto internetového obchodu - nákupného košíku.

Objednávka musí obsahovať údaje zákazníka ako sú - kontaktné údaje (meno a priezvisko, doručovacia adresa, email ,poprípade telefonický kontakt), spôsob platby za tovar, objednaný tovar určený číslom, príp. názvom a ďalšími vlastnosťami výrobku (napr. veľkosť). Prijatá objednávka sa stáva návrhom kúpnej zmluvy, kúpna zmluva vzniká dodaním tovaru. Prijaté objednávky sú záväzné, ďalšie potvrdenie objednávky sa nevyžaduje.


Zrušenie alebo zmena objednávky

Zrušenie alebo zmenu objednávky môže zákazník vykonať do 24 hodín od prvého potvrdenia (odoslania) objednávky.

Zrušenie alebo zmenu objednávky môže obchodník vykonať ak objednaný tovar nie je dostupný na sklade, ak zákazník v stanovenej lehote neuhradí preddavkovú faktúru za tovar, poprípade ak zákazník ani po upozornení nespravil nápravu vo svojej objednávke / nedoplnil chýbajúce údaje /..

 

Platba za tovar

Zákazník sa zaväzuje uhradiť čiastku za objednaný tovar, poštovné a balné náklady zatiaľ jediným dostupným spôsobom a to zaplatením preddavkovej faktúry prevodom, ktorú obdrží od obchodníka do 24 hodín od odoslania objednávky (mailom) . Platbu prevodom z účtu príp. vložením hotovosti na účet obchodníka je zákazník povinný vykonať na základe potvrdenej objednávky a spätného vyrozumenia od obchodníka do 7 dní od dňa odoslania potvrdenia.

Doručenie tovaru

Tovar je doručovaný prostredníctvom Slovenskej pošty, a.s. Za takéto doručenie je na faktúre účtovaná čiastka za poštovné a balné podľa platného cenníka Slovenskej pošty, a.s. Dodacia lehota tovaru je spravidla  do 2 týždňov, ale samozrejme záleží na rýchlosti dodávky mojím dodávateĺom. V prípade problémov so zabezpečením tovaru Vás budeme informovať na uvedenej mailovej adrese.

Vrátenie tovaru

V zmysle ustanovenia § 12 zákona o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji (zákon č. 102/2014 Z. z.) má zákazník právo od uzavretej zmluvy odstúpiť bez uvedenia dôvodu do 14  dní odo dňa prevzatia tovaru, pričom je nevyhnutné, aby oznámenie zákazníka o odstúpení od zmluvy a zakúpený tovar boli obchodníkovi doručené v uvedenej lehote. Vrátený tovar musí byť nepoškodený a nesmie javiť známky používania.Odstúpiť od zmluvy nie je možné u tovaru uzavretého v ochrannom obale, ktorý nie je vhodné vrátiť z dôvodu ochrany zdravia alebo z hygienických dôvodov a ktorého ochranný obal bol po dodaní porušený. Zásielka musí obsahovať písomné odstúpenie od zmluvy podpísané kupujúcim.

NEPREVZATIE DOBIERKY

Ak zákazník objednaný tovar z akýchkolvek dôvodov neprevezme, odmietne prevziať, alebo zásielka nemohla byť doručená z dôvodu neoznačenej schránky, je zákazník povinný uhradiť náklady na poštovné a balné + náklady pošty za vrátenie dobierky (spolu cca 5 EUR ). Daná suma je len  orientačná,kedže poštovné závisí od celk.hmotnosti balíka a jeho ceny..Zákazník je povinný uhradiť tieto zbytočne vzniknuté  náklady do 7 dní od neprevzatia zásielky. Ak tieto náklady zákazník neuhradí ani do 7 dní, po uplynutí tejto doby mu bude naúčtované penále vo výške   0,05 % z dlžnej sumy za každý čo i  len započatý den omeškania.

 

 

 

S potešením oznamujem, všetkým svojim  mojim milým a cteným zákazníkom,že od dnešného dna počnúc si môžte v našom e-shope  zakúpit veĺmi kvalitné a cenovo dostupné  100 %  prírodné  prípravky od firmy VITALPoint...Kedže sa jedná o novinku, v spolupráci s daným dodávateĺom sme sa rozhodli  Vám na  tieto prípravky  poskytnút mimoriadnu akciovú zĺavu ,pričom táto AKCIA už prebieha a bude ukončená cca  15.1.2018...

 

Vaša Zuzik

Anketa

Ktoré prípravky sa Vám páčia najviac ?

Celkový počet hlasov: 2226

Akčná ponuka

V tejto kategórii nie sú žiadne produkty.

Akčná ponuka

V tejto kategórii nie sú žiadne produkty.

Novinky

OSOBNý ODBER !!!

Kedže v poslednom čase dostávam od svojich zákazníkov veľa  dotazov ohľadom osob.odberu v Košiciach,chcem Vás všetci moji milí zákazníci upozorniť, že osob.odber je možný len  v obmedzenom množstve,kedže som riadne zamestnaná v nepretržitej prevádzke ...,tzn. ,že sa mi zákazník musí ...
Celý článok

Dobierka s obmedzením - / doležité upozornenie /..

Upozorňnujem svojich milých ctených zákazníkov,že kvoli  neustále sa opakujúcim problémom, týkajúce sa objednania si zásielky na dobierku a následne neprevzatia si ho ,od dnešného dňa počnúc  nastávajú v tejto oblasti tieto zmeny...   - V prípade, našich verných...
Celý článok

UPOZORNENIE na používanie "vernostného programu "

Upozorňujem všetkých mojich milých zákazníkov ,že náš e-shop nefunguje a ani nenahrádza veľkoobchod,na to si musíte nájsť iné e-shopy..Poprosím Vás nezneužívajte náš "vernostný systém" na vlastné podnikanie,nie je to férové voči ostatným zákazníkom  a samozrejme,že ani voči nám nie ... Táto...
Celý článok

UPOZORNENIE

Upozorňujem svojich zákazníkov,že tovar  ,kde je uvedená cena 0,00 EUR je u príslušných dodávateľov momentálne vypredaný ! Akonáhle tento tovar bude dostupný,bude aj znova nahodená aktuálna cena ! Za pochopenie ďakujem !
Celý článok

Termíny objednávok

Týmto Vás milí moji zákazníci chcem upozorniť ,že vačšina mnou ponúkaného sortimentu je výlučne len na objednávku ,kvoli nedostatku skladových priestorov,takže Vás poprosím o chvíľu strpenia.. Pri potvrdení objednávky Vám oznámim,že kedy asi budem mocť Vám daný tovar dodať,keďže sa  moje...
Celý článok

Otázky a opovede

Neboli nájdené žiadne otázky.

Prípravky podľa príznakov

V tejto rubrike nie sú žiadne články.

Akčná ponuka

V tejto kategórii nie sú žiadne produkty.

Akčná ponuka

V tejto kategórii nie sú žiadne produkty.

Registrácia účastníka

Vyplňte prosím nižšie uvedené údaje: