Zdravie a krása z prírody pre všetkých.....

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

  • prevádzkovateľ internetového obchodu Obchodík plný zdravia  sa zaväzuje, že Vaše osobné údaje neposkytne v žiadnej podobe tretej strane. Vaše údaje budú použité výhradne pri komunikácii medzi predávajúcim a kupujúcim.
  • Vaše osobné údaje budú využívané výhradne za účelom realizácie objednaných služieb.
  • Vyplnením registračného formulára, či záväznej objednávky v rámci internetového obchodu Obchodík plný zdravia , kupujúci dáva predávajúcemu súhlas na zhromažďovanie a archivovanie osobných údajov o kupujúcom a o jeho nákupoch.

Ochrana osobných údajov podĺa smerníc GDPR

I.
Základné ustanovenia
1. Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) je ZUZANA CHRINOVá  IČO 46980261 so sídlom Lesnícka 29, 04011 Košice (ďalej len: „prevádzkovateľ“).
2. Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú
adresa: Zuzana Chrinová,Lesnícka 29,04011 Košice
email: zuzikin.e.obchodik@gmail.com
telefón: 0944 005 564

3. Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú možno priamo či nepriamo identifikovať, najmä odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo odkazom na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.
4. Prevádzkovateľ nevymenoval zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov.

II. Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov
1. Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytol/la alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.
2. Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nutné pre plnenie zmluvy.

III. Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov
1. Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je
• plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom podľa § 13 ods. 1 písm. b) Zákona,
• oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovaní priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. f) Zákona,
• Váš súhlas so spracovaním pre účely poskytovania priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. a) Zákona v prípade, že nedošlo k objednávke tovaru alebo služby.
2. Účelom spracovania osobných údajov je
• vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany prevádzkovateľa plniť,
• zasielanie obchodných oznamov a výkon ďalších marketingových aktivít.
3. Zo strany prevádzkovateľa môže dochádzať k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle § 28 Zákona. S takým spracovaním ste poskytol/la svoj výslovný súhlas.

IV. Doba uchovávania osobných údajov
1. Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje
• po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 15 rokov od ukončení zmluvného vzťahu).
• po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 5 rokov od poslednej objednávky, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu.
2. Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

V. Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia prevádzkovateľa)
1. Príjemcovia osobných údajov sú osoby
• Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy,
• zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkovaním e-shopu,
• zaisťujúce marketingové služby.
2. Prevádzkovateľ má v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii. Príjemcovia osobných údajov v tretích krajinách sú poskytovatelia mailingových služieb / cloudových služieb.

VI. Vaše práva
1. Za podmienok stanovených v Zákone máte
• právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa § 21 Zákona,
• právo na opravu osobných údajov podľa § 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona,
• právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona,
• právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona,
• právo na prenositeľnosť údajov podľa § 26 Zákona,
• právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa uvedený v čl. III týchto podmienok.
2. Ďalej máte právo podať sťažnosť u Úradu pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov.

VII. Podmienky zabezpečenia osobných údajov
1. Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov.
2. Prevádzkovateľ prijal technické opatrenie k zabezpečeniu dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe, najmä heslá, antivírový program, šifrovanie, zálohy, a pod. Prevádzkovateľ prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

VIII. Záverečné ustanovenia
1. Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.
2. S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený/oboznámená s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.
3. Prevádzkovateľ je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytol/la.

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 25.5.2018.

 

Kontakt

Zuzana Chrinová

zuzikin.e.obchodik@gmail.com

IČO : 46980261
DIČ : 1070315026

KOŠICE

0944005564 - / len v súrnych prípadoch /,kedže som riadne zamestnaná v nepretržitej prevádzke...

len internetový predaj ...
Živnost je zapísaná na Obvodnom úrade KOŠICE ,číslo živ.registra 820-74009

Vyhľadávanie

Akčná ponuka

V tejto kategórii nie sú žiadne produkty.

Akčná ponuka

V tejto kategórii nie sú žiadne produkty.

Novinky

09.11.2018 10:38

KONCOROČNá AKCIA za výnimočné ceny !!!

S potešením oznamujem ,že od dnešného dňa až do odvolania / cca do konca roka 2018 /  prebieha VEĽKá AKCIA  fy NATURMEDIC - t.j. ,vačšinu prípravkov od tohto dodávateĺa  môžte odteraz zakúpit za veĺmi výhodné ceny..Tieto ceny sú oproti tým "bežným " oveĺa nižšie a tak dúfam,že si...
18.07.2015 00:00

OSOBNý ODBER !!!

Kedže v poslednom čase dostávam od svojich zákazníkov veľa  dotazov ohľadom osob.odberu v Košiciach,chcem Vás všetci moji milí zákazníci upozorniť, že osob.odber je možný len  v obmedzenom množstve,kedže som riadne zamestnaná v nepretržitej prevádzke ...,tzn. ,že sa mi zákazník musí ...
07.01.2013 11:00

UPOZORNENIE na používanie "vernostného programu "

Upozorňujem všetkých mojich milých zákazníkov ,že náš e-shop nefunguje a ani nenahrádza veľkoobchod,na to si musíte nájsť iné e-shopy..Poprosím Vás nezneužívajte náš "vernostný systém" na vlastné podnikanie,nie je to férové voči ostatným zákazníkom  a samozrejme,že ani voči nám nie ... Táto...
04.01.2013 15:00

Termíny objednávok

Týmto Vás milí moji zákazníci chcem upozorniť ,že vačšina mnou ponúkaného sortimentu je výlučne len na objednávku ,kvoli nedostatku skladových priestorov,takže Vás poprosím o chvíľu strpenia.. Pri potvrdení objednávky Vám oznámim,že kedy asi budem mocť Vám daný tovar dodať,keďže sa  moje...

Otázky a opovede

Neboli nájdené žiadne otázky.

Prípravky podľa príznakov

V tejto rubrike nie sú žiadne články.

Akčná ponuka

V tejto kategórii nie sú žiadne produkty.

Akčná ponuka

V tejto kategórii nie sú žiadne produkty.

Registrácia účastníka

Vyplňte prosím nižšie uvedené údaje:



Fotografia použitá podľa Creative Commons J McSporran  © 2010 Všetky práva vyhradené.

https://www.najnakup.sk/